Nieuws

Nieuws

 

Op dit moment wordt de website aangepast. We hopen eind november weer up to date te zijn. Onze werkzaamheden gaan uiteraard gewoon door.

 

 

Auteur Arie van Driel heeft het proefboek "Onder de brug vond ik mezelf" in handen. Hij heeft het goedgekeurd. Vanaf 17 oktober zal zijn verhaal dan ook overal te verkrijgen zijn. Een week voor de desbetreffende datum zal er via fb een like- en deelactie georganiseerd worden. Dan kunnen jullie een gesigneerd exemplaar winnen. Mochten de niet winnaars toch een gesigneerd exemplaar willen, schroom niet en neem via fb contact met Arie of mij op.

 

 

 

Echt super. Opnieuw een auteur die heeft getekend bij Uitgeverij Keytree. De gedichtenbundel ( voorlopige titel "Hart fluisteringen") van Johan Rinsma zal zeer waarschijnlijk vanaf oktober bij elke boekhandel en webshop te verkrijgen zijn.

 

 

Afgelopen week heeft auteur Arie van Driel besloten om een contract te tekenen bij Uitgeverij Keytree. Dit houdt in dat wij zijn boek "Onder de brug" opnieuw zullen uitbrengen. Vanaf Oktober zal het verkrijgbaar zijn bij elke boekhandel en webshop. Ook zal er uiteraard tegen die tijd een like en deelactie georganiseerd worden.

 

 

Afgelopen weken paar fijne gesprekken gevoerd met auteur Anneke Schoonbergen. Anneke zal zeer waarschijnlijk binnenkort een contract wat wij hebben aangeboden ondertekenen om haar gedichtenbundel te mogen uitgeven. Binnenkort horen jullie hier meer over.

 

 

Pas geleden heeft auteur Jasmine Muts een contract getekend bij Uitgeverij Keytree. Hier ben ik uiteraard zeer blij mee. Binnenkort horen jullie hier meer over.

 

 

 

Vanaf vandaag is de dichtbundel "Uit mijn hart " van schrijfster Ella Fisher bij elke boekhandel en webshop te bestellen.

 

 

Vandaag heeft schrijfster Ella Fisher ( pseudoniem ) na een fijn gesprek een contract getekend bij Uitgeverij Keytree.

Eind november zal haar gedichtenbundel: "Uit mijn hart" bij elke boekhandel en webshop te verkrijgen / bestellen zijn. Later hoort u hier meer over.

 

 

 

Vanaf heden is het boek van auteur Danny van der Linden "Breinstorm" te verkrijgen bij elke boekhandel en webshop.

Nieuwsgierig naar de auteur Danny van der Linden? Ga dan naar pagina: Boeken. Daar kunt u de cover bewonderen en kunt u lezen waar het boek overgaat.

 

 

 

 

 

Vanaf Juni is de thriller: "Voor het leven getekend" van Arno van den Kieboom te verkrijgen bij elke boekhandel en webshop.

Zowel de titel, de cover als de inhoud hebben wat aanpassingen ondergaan.

Wilt u een gesigneerd exemplaar? Ook dat is uiteraard mogelijk. Stuur dan een mailtje naar: uitgeverijkeytree@gmail.com

 

Proloog:    

 

Tik. Tik. Tik. Gek werd ik van het geluid van mijn richtingaanwijzer. Deze gaf aan dat ik linksaf wilde slaan. Gek werd ik van de stoplichten. Dit was al de vierde die ik in korte tijd tegenkwam. Dat was nog niet eens het ergste. Het ergste was dat ik tot nu toe de pech had dat elk stoplicht voor mijn neus op rood sprong. Alsof de duivel ermee speelde. En tot overmaat van ramp leek het iedere keer weer een eeuwigheid te duren voordat de afgrijselijke kleur rood in groen veranderde. Ook werd ik gek van de bestuurder voor mij in zijn BMW. Uiteindelijk was het zijn schuld dat ik daar stond te wachten. Als hij gewoon door was gereden toen het stoplicht op oranje sprong had ik mooi mee kunnen profiteren. Was ik tenminste al weer meters dichter bij mijn eindbestemming. Geen minuut had ik te verliezen, maar nee hoor. Ik had de pech dat juist ik nu te maken kreeg met een zekere rijder, een zondagsrijder. Pfff. Ik haatte die man. Al kende ik hem niet persoonlijk, ik haatte hem toch. Ik omklemde mijn stuur zo stevig dat de knokkels van mijn handen spierwit werden. Zo kwaad was ik. Zo ontzettend kwaad. Ik kon me niet herinneren dat ik ooit eerder in mijn leven zo kwaad op iemand ben geweest. Ik wilde en zou nu zo snel mogelijk bij dat mens zijn. Zij moest van het leven beroofd worden. Zij moest voorgoed van de aardbodem verdwijnen. Dat mens MOEST dood. Dat mens verdiende het niet om ook nog maar één seconde

langer te leven en ik… Ik zou die persoon in kwestie persoonlijk naar een andere wereld helpen. Niemand die me nog tegen kon houden. Niemand! Ik beet op mijn onderlip. Met gebalde vuisten sloeg ik op mijn stuur. ‘Spring dan toch op groen man. Ik heb geen tijd te verliezen. Verdomme toch!’, schreeuwde ik hardop.

Eindelijk kreeg ik mijn zin. Ik kon mijn weg vervolgen. Met piepende banden maakte ik vaart. Ik trapte het gaspedaal helemaal in. Nog maar een paar minuten en dan zou het gebeuren…

 

 

 

 

Follow us:

Email: Uitgeverijkeytree@gmail.com

Copyright © 2017 Uitgeverij Keytree All rights reserved